Et spørsmål vi har stilt oss flere ganger er: Burde det ikke gå an å diskutere spirituelle temaer uten å føle at en må unnskylde seg?

 

Eller er rødming og stotring en del av pakka ved å erkjenne sin spirituelle side i 2019?

Etter å ha vitnet mediestormen rundt prinsesse Märtha Louise sitt nye forhold fant vi hvert fall ut av én ting: Nordmenn blir ekstremt engasjert når det gjelder det alternative, enten de tror på det eller absolutt ikke gjør det. 

Samtidig finnes det en spirituell bevegelse i USA, med innflytelsesrike personer som Oprah Winfrey of Eckhart Tolle i spissen, som fremmer og diskuterer spirituelle perspektiver på liv, helse og menneskelig bevissthet i et bærekraftsperspektiv. 

Slik vi ser det er motpolene i mediebildet preget av vitenskapen på den ene siden og fordømte sjamaner på den andre.

Savnet etter åpenhet for det ukjente og rare er bakgrunnen for at vi nå sniker oss ut av det spirituelle skapet, med det kreative prosjektet Alternatid.

Vi opplever at det spirituelle universet er stort, men at det mainstream forumet for å snakke om det er lite – uten å få Alternativ-stempelet i panna. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Målet er ikke at alle skal kjøpe seg en krystall, men heller lære noe nytt eller se ting fra en overraskende vinkel.

Kaja & Vilde

Hør podkasten her: Episoder

Foto: Julianne Leikanger

 

 

2 kommentarer

  1. türkçe izle på 10. desember 2020 kl 01:21

    Awesome issues here. I am very happy to look your post. Ambur Courtney Scibert  2. online izle på 10. desember 2020 kl 06:09

    This is my first time pay a quick visit at here and i am actually pleassant to read all at alone place. Elsi Vince CountessLegg igjen en kommentar